Over ons

Ons bedrijf D.K.S.b.v. (staat voor Drinkwaard en Kroon Shipequipment) Is ontstaan uit de samenwerking Tussen Wim Drinkwaard en Kees Kroon.

Kees Kroon is sinds 1980 werkzaam bij W.Drinkwaard scheepsbetimmeringen (opgericht in 1971)alwaar schepen en Jachten vanaf Casco compleet worden ingetimmerd en afgebouwd.

Per 13 Juli 1987 hebben bovengenoemden het bedrijf D.K.S. opgericht, dit om aan de toenemende vraag naar prefab elementen te kunnen voldoen. Binnen dit nieuwe bedrijf is in 1988 besloten een extra personeelslid aan te trekken, door de groeiende vraag is in 1989 een 2é personeelslid aangesteld,
Door de niet aflatende vraag naar prefab elementen was uitbreiding noodzakelijk daarom is besloten een nieuwe productie hal te bouwen, deze is per 01-01-1990 in gebruik genomen,
Ook een tweede uitbreiding bleek noodzakelijk, waarop besloten werd nog een bedrijfspand te realiseren.

Al met al is uit de bestaande accommodatie van 1000mtr² een groei gerealiseerd van eerst 800mtr² extra aangevuld met nog eens 700mtr² in totaal dus een werkplaats / opslag capaciteit van 2500 mtr²
Intussen zijn er weer extra medewerkers aangetrokken zodat de totaal capaciteit van medewerkers is gegroeid naar 13 personen.
Tevens is gezocht naar een leidinggevende die we hebben gevonden in de persoon van Gert Jan v Aken die inmiddels (sinds 2008) mede-eigenaar is.

Waar de oorsprong ligt bij de jachtbetimmeringen , hebben we in de loop der jaren ons aanbod vergroot tot wat het vandaag de dag is , namelijk alles op (jacht) timmer gebied in de ruimste zins van het woord.

Bekijk onze brochure

U bent geïnteresseerd in onze producten? Alle plaatmaterialen uit onze brochure zijn (onder voorbehoud) uit voorraad leverbaar.

Bekijk onze brochure

Contact