Skip to content

Camper interieur

D.K.S. is u van dienst wanneer u zoekt naar een stijlvol en gebruiksvriendelijk camper interieur. Vanuit Hardinxveld-Giessendam zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk en comfortabel kunt genieten van uw camper. Onze ontwerpen maken uw vakantie extra bijzonder!

Uw camper interieur volledig en vakkundig geïnstalleerd

Sinds 1987 is D.K.S. gespecialiseerd in jachtbetimmeringen. In de loop der jaren zijn wij ons ook meer gaan richten op complete interieurs voor onder andere de beroepsvaart, cafés, restaurants, kantoren, woningen en dus ook campers. Het camper interieur dat u bij ons bestelt is prefab, wat wil zeggen dat wij het complete pakket voor u inbouwen en installeren. Het hechte team van D.K.S. is zeer ervaren in het creëren van de mooiste camper interieurs. Bovendien leveren we de beste materialen en hebben we veel kennis over onder meer hang- en sluitmateriaal, sanitair, keukens en natuurlijk de installatie van passende meubels en decoratie. In het fotoalbum kunt u een eerste indruk krijgen van het fraaie camper interieur dat wij aanbieden.

Alles wat nodig is voor uw camper binnen handbereik

U kunt ervoor kiezen om het interieur op locatie of in onze werkplaats in te bouwen. Bovendien maken wij de ontwerpen ook graag voor u op maat. Bent u benieuwd naar onze diensten? Bel naar 0184 – 618737 voor al uw vragen of vraag een offerte aan op onze website.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure