Skip to content

Complete jachtinterieur

D.K.S. is specialist in jachtbetimmering en biedt u diverse complete jachtinterieurs aan. Werkzaam vanuit onze werkplaats of werkzaam bij u op locatie. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kies voor ruw hout, strakke afwerking, precisie en kwaliteitsmaterialen. Neem vandaag nog contact met ons op en wij maken graag uw complete jachtinterieur op maat.

Uw complete jachtinterieur via D.K.S

D.K.S. is gevestigd te Hardinxveld-Giessendam en is een professionele werkplaats waar gewerkt wordt aan de mooiste interieurs voor schepen, sloepen, jachten maar ook voor bijvoorbeeld cafés, kantoren en campers. Wij bieden u dan ook diverse producten aan voor uw complete jachtinterieur. Bekijk ook eens de foto’s online en laat u inspireren door onze uiteenlopende projecten.

Wilt u producten op maat laten maken door D.K.S. maar liever zelf bevestigen? Kies voor de Prefab elementen en profiteer van vrijwel kant-en-klare aangeleverde producten. Bespaar kosten en kies voor de hoogwaardige materialen en elementen van D.K.S. Neem contact op met onderstaande gegevens voor meer informatie zoals levertijden, prijzen en meer.

Contact

Uw complete jachtinterieur laten verzorgen door een specialist? Kies voor de professionele service van D.K.S. Bezoek onze winkel in Hardinxveld-Giessendam of bel met 0184-618737. Uiteraard kunt u ook een email sturen naar info@d-k-s.nl of het online contactformulier invullen.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure