Skip to content

Scheepsbetimmering

U kunt scheepsbetimmering op een professionele manier laten uitvoeren door D.K.S. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van alles wat er komt kijken bij scheeps- jacht- en interieurbetimmering. U vindt ons in Hardinxveld-Giessendam waar u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent.

Laat scheepsbetimmering professioneel uitvoeren

D.K.S. is het aangewezen bedrijf om uw scheepsbetimmering uit te voeren. Wij hebben namelijk heel wat ervaring en specialisme op dit gebied. Dit ziet u terug bij ons personeel. Iedereen die bij ons in dienst is, bruist van het enthousiasme en gaat zorgvuldig en precies te werk. Dit is ook wel nodig, want alleen zo kunnen wij perfecte producten afleveren bij onze klanten. Bij het betimmeren kunnen wij van alles voor u doen. Denk aan het dek, maar ook aan de stuurhut of een slaapcabine. Wij hebben de beschikking over een standaardprogramma met afwerkprofielen, maar kunnen indien gewenst ook maatwerk leveren.

In de werkplaats of op locatie werken

Werkzaamheden voor de scheepsbetimmering zullen voornamelijk plaatsvinden op onze eigen werkplaats. Indien de klant het wenst, is het echter ook mogelijk dat wij op locatie werken. U krijgt een beeld van ons werk en de mogelijkheden door onze brochure en de foto’s via de website te bekijken. Voor vragen over onze mogelijkheden, zijn wij te bereiken via het telefoonnummer: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure