Skip to content

Interieurmaatwerk

Voor interieurmaatwerk kunt u rekenen op D.K.S. Onze specialisatie ligt bij de jacht- en scheepsbetimmering, maar ook met interieurs weten wij zeker raad. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en zijn van maandag tot en met zaterdag geopend.

Kies voor interieurmaatwerk

Het specialisme van D.K.S. ligt op het gebied van interieurmaatwerk. Dit houdt in dat wij al veel interieurs hebben mogen maken voor onder andere de beroepsvaart, maar ook voor kantoren en woningen. Onze ervaren medewerkers voeren de werkzaamheden normaliter uit op onze werkplaats. Indien u wenst dat wij op locatie werken, dan is dit altijd bespreekbaar. Vanzelfsprekend werken wij alles af met de grootste precisie en zorgvuldigheid, zodat wij u het perfecte product kunnen leveren. Wij hebben de beschikking over prachtige houtsoorten, dus voordat wij aan de slag gaan, vernemen wij graag van u welke houtsoort u wenst te gebruiken. Ook hebt u bij ons de keuze uit standaard afwerkprofielen of uit materiaal dat wij zelf hebben ontworpen.

Voorbeelden van ons maatwerk

Voorbeelden van het interieurmaatwerk dat wij eerder afgeleverd hebben, vindt u op onze website bij de foto’s. Ook kunt u daar onze brochure bekijken. Wilt u meer weten over de diensten die D.K.S. u kan bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen met het telefoonnummer: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure