Skip to content

Interieur werkzaamheden

Nauwkeurige interieur werkzaamheden volledig afgesteld op uw wensen laat u uitvoeren door de professionals van D.K.S. Wij zijn specialist in jacht, – scheeps- en interieurbetimmering van hoogstaande kwaliteit. Kies voor prachtige producten van diverse houtsoorten zoals eiken, essen en teakhout. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Uiteenlopende interieur werkzaamheden

D.K.S. is uw specialist op het gebied van uiteenlopende interieur werkzaamheden. Wij richten ons voornamelijk op interieurs van jachten en schepen maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor hoogstaande betimmering van uw café, kantoor of woning. Om u als klant optimaal van dienst te zijn en een zo goed mogelijk eindresultaat neer te zetten werken wij alleen met de mooiste producten.
Benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Bekijk diverse foto’s van eerdere projecten online en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.
Uw interieur werkzaamheden zelf uitvoeren met op maat gemaakte producten? D.K.S. biedt u verschillende Prefab elementen.

Direct contact

D.K.S. helpt u graag op het gebied van al uw voorkomende interieur werkzaamheden. Bent u benieuwd naar wij wat voor u kunnen betekenen? Lees meer over ons online of neem contact met ons op via de contactpagina. Ook begroeten wij u graag in onze werkplaats!

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure