Skip to content

Interieur leveren

Uw complete interieur laat u leveren door de professionele medewerkers van D.K.S. Wij zijn specialist in jacht-, scheeps- en interieurbetimmering. Werkend met de mooiste materialen en producten vanaf onze werkplaats, of bij u op locatie, leveren wij vakwerk op maat. Bekijk direct de foto’s van diverse projecten en laat u inspireren.

Uw complete interieur laat u leveren door D.K.S.

D.K.S. is een ervaringsdeskundige op het gebied van produceren en plaatsen van complete interieurs op maat voor diverse toepassingen. Vanuit onze werkplaats of bij u op locatie leveren wij onder andere hoogstaand timmerwerk voor:

  • Jachten
  • Schepen
  • Kantoren
  • Cafés
  • Woningen
  • Campers

Wij bieden u een ruim assortiment standaard producten zoals lijstwerken, plaatmateriaal en afwerkprofielen. Naast deze producten leveren wij u uiteraard ook producten op maat. Wij werken enkel met de beste materialen zodat wij altijd een prachtig eindresultaat kunnen garanderen.

Benieuwd naar onze werkwijze? Bekijk onze foto’s en laat u inspireren!
Plaatst u de op maat gemaakte elementen liever zelf? Dit kan met onze prefab elementen van hoge kwaliteit.

Contact

D.K.S. maakt graag uw complete interieur met de hand en volledig op maat. Bent u benieuwd naar de prijzen, onze werkwijze of levertijden van materialen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs op locatie om het een en ander door te spreken. Stuur een email naar info@d-k-s.nl of vul het contactformulier in.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure