Skip to content

Meubel en interieurbouw

Meubel en interieurbouw kunt u laten uitvoeren door D.K.S. Wij zorgen voor de productie en levering van alles wat er nodig is bij het betimmeren van interieurs, jachten en schepen. Dit doen wij vanuit onze werkplaats, maar wij kunnen deze werkzaamheden ook bij u op locatie uitvoeren. Aan u de keuze.

Meubel en interieurbouw laten uitvoeren door specialisten

D.K.S. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en heeft heel wat ervaring en specialisme als het

aankomt op meubel- en interieurbouw. Dit doen wij voor allerlei soorten ruimtes. Hierbij kunt u denken aan de beroepsvaart, maar ook aan bijvoorbeeld kantoren, woningen en cafés. Wat de bestemming ook is, wij voeren al onze werkzaamheden uit met de grootste zorgvuldigheid en precisie. Alleen dat zorgt er namelijk voor dat wij bij de klant een perfect product kunnen afleveren. Indien u graag iets unieks wilt, en niet wilt kiezen uit onze standaard lijstwerken, dan kunnen wij zelf iets voor u ontwerpen en op maat maken.

De brochure

Via onze website kunt u onze brochure rustig bekijken om te zien wat er mogelijk is. Ook ziet u voorbeelden van ons werk als u de foto’s bekijkt. Bent u benieuwd wat D.K.S. voor u kan betekenen op het gebied van meubel en interieurbouw? Neem dan gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure