Skip to content

Montage interieurjacht

Totale interieurvernieuwing van uw schip of montage van interieur voor uw jacht regelt u direct bij D.K.S. Onze professionele en vakkundige medewerkers maken graag voor u een supermooi interieur van timmerwerk. Wij zijn zowel producent en leverancier van producten op maat en bieden u deze aan tegen scherpe tarieven. Maak vandaag nog een afspraak en wij komen bij u langs!

Montage interieurjacht

Of u nu uw café, camper, winkel of kantoorpand wenst in te richten, D.K.S. is uw vertrouwde partner. Met name voor de montage van interieur voor uw jacht en schip kunt u bij ons terecht. Met kwaliteitsproducten van prachtige houtsoorten werken wij met veel precisie en zorgvuldigheid aan uw interieur. U heeft de keuze uit onderdelen voor uw interieur, zoals ruw hout, maar kunt ook een keuze maken uit complete interieurs. Bekijk direct de foto’s van onze producten en zie met eigen ogen wat wij u kunnen bieden.
Liever uw producten zelf plaatsen? Maak uw keuze uit onze Prefab producten en bespaar uzelf een hoop geld, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Contact

Kom naar onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam en laat u verassen en inspireren door onze werkwijze als het gaat om bijvoorbeeld de montage van interieur voor uw jacht. Wenst u liever telefonisch contact dan kunt u bellen met 0184-618737 of een email sturen naar info@d-k-s.nl. Ook heeft u de mogelijkheid het online contactformulier in te vullen. Wij reageren zo spoedig mogelijk!

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure