Skip to content

Scheepsbouw

Scheepsbouw is één van de specialiteiten van D.K.S. Wij hebben heel wat kennis en ervaring als het aankomt op het leveren en produceren van alles wat nodig is bij scheeps-, jacht- en interieurbouw. Dit houdt in dat wij complete interieurs kunnen afleveren, maar ook jachten voor u kunnen betimmeren.

Interieur in de scheepsbouw van hoge kwaliteit

D.K.S. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en is gespecialiseerd in alles rondom scheepsbouw. Wij hebben enthousiast personeel in dienst dat alle werkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid en precisie uitvoert. De reden hiervan is eenvoudig. Op deze manier kunnen wij namelijk de beste kwaliteit aan onze klanten bieden. Wij beschikken over een ruime eigen werkplaats waar wij in principe al onze werkzaamheden uitvoeren. Indien u wenst dat wij bij u op locatie komen, dan is dat zeker bespreekbaar. Ook willen wij graag van u weten welke houtsoort u het mooist vindt, omdat wij werken met verschillende mooie houtsoorten. We willen immers dat het resultaat compleet naar wens is.

Naar de mogelijkheden informeren

Wilt u gebruik maken van de diensten die D.K.S. biedt op het gebied van scheepsbouw? Neem dan gerust contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0184-618737. Via onze website kunt u eens rustig onze brochure bekijken en daar vindt u ook foto’s van voorgaande projecten.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure