Skip to content

Interieurbetimmering

Interieurbetimmering van hoogstaande kwaliteit laat u uitvoeren door de ervaren medewerkers van D.K.S. Úw specialist in timmervakwerk op maat. Wij bieden u prachtige materialen, producten, elementen of complete interieurs aan. Kies voor vakwerk op maat en maak gebruik van de producten van D.K.S. Breng een bezoek aan onze werkplaats en laat u inspireren!

Interieurbetimmering bij u op locatie

D.K.S. is uw specialist op het gebied van scheeps-, jacht- en interieurbetimmering van perfecte kwaliteit. Wij gaan voor u aan de slag in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam of komen langs bij u op locatie. Naast dat wij specialist zijn in de scheeps- en jachtbetimmering hebben wij onze service ook uitgebreid naar de interieurbetimmering van:

  • Campers
  • Kantoren
  • Woningen
  • Restaurants

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij alleen maar met de beste producten. Wij beschikken over prachtige houtsoorten zoals essen, eiken en teak en bieden u verschillende afwerkprofielen, lijstwerken en plaatmateriaal.

Kies voor D.K.S.

Voor hoogwaardige interieurbetimmering kiest u voor de service van D.K.S. Benieuwd naar ons werk en onze meest recente projecten? Bekijk de foto’s online en laat u inspireren. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u ons direct inhuren? Neem contact op via de contactpagina.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure

Wij zijn gesloten van week 31 t/m 34 (25 juli t/m 22 augustus)
Vanaf maandag 24 augustus helpen we u graag weer!

X