Skip to content

Interieurbetimmering

Interieurbetimmering van hoogstaande kwaliteit laat u uitvoeren door de ervaren medewerkers van D.K.S. Úw specialist in timmervakwerk op maat. Wij bieden u prachtige materialen, producten, elementen of complete interieurs aan. Kies voor vakwerk op maat en maak gebruik van de producten van D.K.S. Breng een bezoek aan onze werkplaats en laat u inspireren!

Interieurbetimmering bij u op locatie

D.K.S. is uw specialist op het gebied van scheeps-, jacht- en interieurbetimmering van perfecte kwaliteit. Wij gaan voor u aan de slag in onze werkplaats in Hardinxveld-Giessendam of komen langs bij u op locatie. Naast dat wij specialist zijn in de scheeps- en jachtbetimmering hebben wij onze service ook uitgebreid naar de interieurbetimmering van:

  • Campers
  • Kantoren
  • Woningen
  • Restaurants

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij alleen maar met de beste producten. Wij beschikken over prachtige houtsoorten zoals essen, eiken en teak en bieden u verschillende afwerkprofielen, lijstwerken en plaatmateriaal.

Kies voor D.K.S.

Voor hoogwaardige interieurbetimmering kiest u voor de service van D.K.S. Benieuwd naar ons werk en onze meest recente projecten? Bekijk de foto’s online en laat u inspireren. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u ons direct inhuren? Neem contact op via de contactpagina.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure