Skip to content

Scheepstimmerman

Voor een scheepstimmerman kunt u aankloppen bij D.K.S. Ons specialisme is het betimmeren van jachten, schepen en interieurs. Wij kunnen op dit gebied dan ook leveren en produceren wat u maar wilt. Ons bedrijf is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en u bent van harte welkom om bij ons langs te komen van maandag tot en met zaterdag.

Een scheepstimmerman met ervaring

Bij D.K.S. hebben wij personeel in dienst dat beschikt over heel wat kennis en ervaring. Dit zetten zij in om de beste kwaliteit voor u te leveren en natuurlijk worden de werkzaamheden zorgvuldig en precies uitgevoerd. Onze scheepstimmerman kan voor u heel wat werk uitvoeren. Hij kan bijvoorbeeld de stuurhut vernieuwen of een nieuwe kast maken. Al het werk voeren wij vanzelfsprekend in overleg met u uit, en wij maken alles wat u wenst voor u op maat. Bovendien kunt u ervoor kiezen dat wij met prefab elementen ons werk uitvoeren.

Meer weten?

Onze scheepstimmerman voert de werkzaamheden uit in onze eigen werkplaats maar indien u het wenst, is het ook mogelijk op locatie te werken. Bent u benieuwd wat D.K.S. voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ons telefoonnummer is: 0184-618737. Voorbeelden van ons werk ziet u op onze website bij de foto’s en online vindt u ook onze brochure.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure