Skip to content

Interieur timmerwerk

Interieur timmerwerk kunt u laten uitvoeren door D.K.S. Onze specialiteit is het betimmeren van jachten, maar voor de beroepsvaart kunnen wij ook complete interieurs leveren, waaronder restaurants, kantoren en woningen.

Laat uw interieur timmerwerk professioneel uitvoeren

Bij D.K.S. weten wij als geen ander hoe we interieur timmerwerk moeten uitvoeren. Wij hebben heel wat ervaring in het leveren van een compleet interieur, waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld een kantoor, een woning of de beroepsvaart. Bij het uitvoeren van ons werk staan de kernwaarden zorgvuldigheid en precisie voorop. Dit zorgt ervoor dat wij perfecte producten kunnen afleveren. Het werk dat wij uitvoeren, verrichten wij in principe in onze werkplaats. Indien u wenst dat wij voor u op locatie werken, dan behoort dit echter wel tot de mogelijkheden. Niet alleen over de locatie voeren wij overleg. Het is natuurlijk ook nodig om te weten welke materialen u wenst te gebruiken, aangezien wij de beschikking hebben over prachtige houtsoorten.

Meer weten?

Via onze website kunt u foto’s bekijken waarbij u voorbeelden ziet van het interieur timmerwerk dat wij bij voorgaande klanten hebben afgeleverd. Ook kunt u online onze brochure rustig bekijken. Hebt u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure