Skip to content

Jacht bewerkingen

Jacht bewerkingen kunt u laten uitvoeren door de professionals die werken bij D.K.S. Wij zijn gespecialiseerd in de betimmering van interieurs, jachten en schepen. U vindt ons in Hardinxveld-Giessendam waar u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent.

Het laten uitvoeren van jacht bewerkingen

Het specialisme van D.K.S. ligt op het gebied van jacht bewerkingen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om het interieur of enkel ruw hout, wij zijn van alle markten thuis. Wij beschikken over een standaardprogramma waarin u verschillende lijstwerken, plaatmateriaal en afwerkprofielen zult vinden. Hebt u iets anders in gedachten? Dan zijn wij u graag van dienst door alles voor u te ontwerpen en op maat te maken. Op deze manier kiest u voor een unieke jacht bewerking. Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij te vinden in onze werkplaats, maar indien u wenst dat wij op locatie verschijnen, dan kunnen wij dat van te voren met elkaar bespreken.

Zorgvuldige werkzaamheden

Indien u de professionals van D.K.S. jacht bewerkingen wilt laten uitvoeren, kunt u erop rekenen dat zij precies en zorgvuldig te werk gaan. Voorbeelden van ons werk vindt u via de website bij de foto’s. Ook kunt u online de brochure bekijken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure