Skip to content

Hang- en sluitwerk scheepsbouw

Zeewaterbestendig hang- en sluitwerk voor in de scheepsbouw vindt u in het uitgebreide assortiment van D.K.S. Bij ons vindt u vele professionele producten die geschikt zijn voor de scheepsbouw. Zo leveren we niet alleen hang- en sluitwerk voor de scheepsbouw, maar ook afwerkprofielen, lijstwerken en plaatmateriaal. Doordat wij altijd maatwerk leveren, kunnen wij u altijd de meest optimale oplossing bieden. We beschikken over een eigen werkplaats waar we onze producten vervaardigen en van waaruit we ze leveren bij onze klanten. Vraag snel naar de mogelijkheden voor hang- en sluitwerk voor de scheepsbouw of onze andere producten!

Hang- en sluitwerk voor de scheepsbouw: voor elke toepassing het juiste product

Wij hebben altijd het juiste hang- en sluitwerk voor de scheepsbouw. Voor elke toepassing vindt u bij ons het juiste product. D.K.S. is al jarenlang ervaren in velerlei producten voor de scheepsbouw en jachtbouw, maar ook voor cafés, restaurants, kantoren en woningen. Bekijk eens onze foto’s voor een impressie. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben gedegen kennis van onze producten. Zij kunnen u dan ook van deskundig advies op maat voorzien. Zo weet u dan ook altijd dat u het juiste product in huis haalt.

Aantrekkelijke prijzen

Profiteer snel nog van onze hoge kwaliteit en de aantrekkelijke prijzen van het hang- en sluitwerk voor de scheepsbouw en onze andere producten! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen? Neem dan direct contact op!

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure