Skip to content

Scheepsinterieur

Het vernieuwen van uw scheepsinterieur kunt u laten uitvoeren door D.K.S. U kunt ons vinden in Hardinxveld-Giessendam waar u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom bent. Onze specialisatie ligt op het gebied van de betimmering van schepen, jachten en interieurs.

Laat uw scheepsinterieur vernieuwen

D.K.S. heeft heel wat kennis en ervaring in huis als het aankomt op het leveren en produceren van alles wat u nodig hebt op het gebied van de betimmering van interieurs en schepen. Het vernieuwen van uw scheepsinterieur is voor ons daarom een routineklus. U geeft aan wat uw favoriete houtsoorten zijn en wij gaan aan de slag met bijvoorbeeld de stuurhut of de slaapcabines. Vanzelfsprekend gaat alles hierbij in overleg en maken wij alles voor u op maat. U hebt hierbij zelfs de keuze uit prefab producten. Bij het vervaardigen van uw scheepsinterieur kunt u erop vertrouwen dat onze medewerkers uiterst precies en zorgvuldig te werk gaan, zodat zij de kwaliteit kunnen leveren die u wenst.

Eerdere projecten

Via de foto’s op onze website kunt u gemakkelijk voorbeelden van onze voorgaande projecten bekijken. Ook kunt u online onze brochure doorbladeren. Bent u benieuwd wat D.K.S. voor u kan betekenen als u uw scheepsinterieur wilt vernieuwen? Bel ons dan gerust en vraag naar onze mogelijkheden. Ons telefoonnummer is: 0184-618737.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure