Skip to content

Jacht interieurbouw

Jacht interieurbouw op maat laat u verzorgen door de experts van D.K.S. Onze medewerkers zijn specialist in jacht- en scheepsbetimmering en leveren vakwerk op maat. Kies voor het gehele traject van productie tot aflevering en plaatsing of monteer de op maat gemaakte kwaliteitsproducten zelf! Bespaar kosten en kies voor de kwaliteit van D.K.S.

D.K.S. specialist in jacht interieurbouw

Voor al uw jacht-, scheeps- en interieurbouw kunt u terecht bij D.K.S. Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerken voor uiteenlopende toepassingen. Zo beschikken wij over prachtige houtsoorten die elke gelegenheid warmte en bovendien een professionele uitstraling meegeven. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u een ruim assortiment aan producten die geheel volgens uw wensen op maat kunnen worden gemaakt. Bekijk onze producten online of neem contact op via onderstaande gegevens.

Contact

Wij van D.K.S. verrichten ons werk met uiterste precisie en zorgvuldigheid, om zo te allen tijde een perfect product te kunnen leveren. Wij helpen u graag met uw jacht interieurbouw. Heeft u vragen, wensen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via de gegevens op de contactpagina. Wij staan u graag te woord en spreken graag vrijblijvend met u de zaken door. Benieuwd naar onze projecten? Bekijk de foto’s online.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure