Skip to content

Afwerkprofiel jachtbouw op maat

Een standaard afwerkprofiel voor jachtbouw op maat is niet het enige wat D.K.S., gelegen nabij Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland aanbiedt. Wij produceren en leveren namelijk maatwerk voor al onze producten. Een afwerkprofiel voor jachtbouw op maat in Zuid-Holland kunnen we in diverse varianten leveren. Zo vindt u bij de specialist nabij Rotterdam in de provincie Zuid-Holland, teak en mahonie lijstwerk, bochten en stroken, die allen uit voorraad leverbaar zijn. U plaatst uw bestelling en heeft deze snel in huis. Uiteraard kunnen we ook andere profielen vervaardigen van andere gangbare houtsoorten. Zo kunt u denken aan kersen, essen en eiken. Bij ons bent u verzekerd van vakwerk, precisie en lage tarieven. Vraag snel naar de mogelijkheden bij D.K.S.!

Een uniek afwerkprofiel voor jachtbouw op maat bij de specialist nabij Rotterdam

Wilt u een uniek en op maat gemaakt afwerkprofiel voor de jachtbouw laten ontwerpen en vervaardigen door een deskundig bedrijf uit Zuid-Holland? Laat dit dan over aan D.K.S. Wij hebben vele jaren ervaring met het vervaardigen van afwerkprofielen. Vanuit onze werkplaats leveren wij een perfect product voor elke situatie. Wij kunnen ook werkzaamheden op een door u gekozen locatie verrichten. Wij streven ernaar om met uiterste precisie en zorgvuldigheid ons werk te verrichten om zo ten alle tijden een perfect product te leveren. Maatwerk in alle vormen, dat vindt u terug bij D.K.S.

Meer informatie ontvangen? Neem snel contact op!

Wilt u graag meer informatie over een afwerkprofiel voor jachtbouw op maat ontvangen door D.K.S., de specialist uit Hardinxveld-Giessendam, nabij Rotterdam? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten! Bekijk eens onze lijst met producten om ideeën op te doen. Voor elke situatie en toepassing vinden wij de juiste oplossing! Aarzel niet langer en profiteer van de lage prijzen en hoogwaardig maatwerk. Voorbeelden van ons werk vindt u via de website bij de foto’s.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure