Skip to content

Interieurbouw scheepvaart

Interieurbouw in de scheepvaart laat u uitvoeren door de professionals van D.K.S. Wij zijn gespecialiseerd in betimmering van jachten, schepen en interieurs. Dit doen wij voor de beroepsvaart, maar ook cafés en restaurants nemen wij geregeld onder handen.

Laat interieurbouw in de scheepvaart uitvoeren

D.K.S. is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en houdt zich onder andere bezig met interieurbouw in de scheepvaart. Al onze medewerkers hebben passie voor het vak en dit zorgt ervoor dat zij het werk met de grootste zorgvuldigheid en natuurlijk precisie uitvoeren. Dit doen zij natuurlijk pas nadat wij overlegd hebben met u, zodat we op de hoogte zijn van uw wensen. Zo kunt u aan ons doorgeven welke houtsoort u graag wenst. Wij beschikken zelf over een standaardprogramma, waarin u verschillende afwerkprofielen zult vinden, net als lijstwerken en plaatmateriaal. Indien u dit niet wenst, kunnen wij ook alles zelf voor u op maat maken en dit bij u leveren.

Informeer naar de mogelijkheden

Indien u interieurbouw in de scheepvaart wilt laten toepassen door D.K.S. kunt u contact met ons opnemen en informeren naar onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0184-618737. Via onze website ziet u foto’s van ons werk en daar kunt u ook onze brochure rustig bekijken.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure