Skip to content

Scheeps interieurbouw

U kunt scheeps interieurbouw laten uitvoeren door D.K.S. Wij zijn gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en bij ons werkt uitsluitend gemotiveerd personeel dat bij elke klus weer uiterst zorgvuldig en precies te werk gaat. Alleen op deze manier kunnen wij namelijk de kwaliteit afleveren die wij beloven.

Scheeps interieurbouw in de eigen werkplaats of op locatie

Een van de specialiteiten van D.K.S. is scheeps interieurbouw. Het uitvoeren van onze werkzaamheden vindt voornamelijk plaats op onze eigen werkplaats, maar indien de klant wenst dat wij op locatie werken, dan is dit zeker mogelijk. Er zijn bovendien wel meer mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo bepaalt u zelf de houtsoorten waarmee wij zullen werken, zodat uw dek of stuurhut voortaan geheel naar uw smaak is. D.K.S. beschikt over een  standaardprogramma waarin u plaatmateriaal en lijstwerken vindt. Is dit niets voor u? Dan kunnen wij ook maatwerk leveren zodat u iets unieks in huis haalt.

Mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die D.K.S. biedt op het gebied van scheeps interieurbouw? Neem dan contact met ons op in informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0184-618737. Via onze website kunt u een beeld krijgen van ons werk door de foto’s te bekijken en ook vindt u daar de brochure.

Interesse in onze producten?

Bekijk het plaatmateriaal, profielen en elementen. Ruime voorraad, direct leverbaar.

Download brochure